UPDATE: Am afișat câștigătoarea în formularul de mai jos și o rog să trimită un mesaj, fie pe pagina de facebook, fie pe e-mail (artquakeee@yahoo.com), cu adresa la care putem trimite premiul.

Termenul limită pentru trimiterea datelor este 17 Noiembrie. Dacă nu le primim până atunci, vom fi nevoiți să alegem alt câștigător.

Felicitări și mulțumim tuturor pentru participare! În curând, un nou concurs.

Dă fuga la bucătărie și pregătește-ți o cafea, pentru că de cărți ne ocupăm noi! :)

Împreună cu partenerul nostru, editura Univers, am pregătit un alt pachet format din două cărți faine, care vor porni către unul dintre voi.

Tot ce trebuie să faci este să completezi corect formularul de mai jos și să aștepți cuminte până pe 15 NOIEMBRIE, când îți vom spune dacă ai câștigat sau nu.





a Rafflecopter giveaway

În același timp, am dori să facem un anunț.

Editura Univers ne invită pe toți la un eveniment la căldură, cu ceai cald și povești.

Povești despre Rusia. Ceai cu Alexandr Soljenițîn este numele întâlnirii la care ne invită. Va avea loc sâmbătă, 1 noiembrie, la Librăria Bastilia și face parte din CDPL.Fest-ul cu numărul 30 organizat de un cristian și CDPL.

Invitați să vorbească despre poveștile rusești, despre literatura lui Alexandr Soljenițîn și experiențe personale din jurul acestor teme sunt Octavian Soviany și Vasile Ernu.

”Noi vă așteptăm cu samovarul pregătit, cu Russian Caravan și cărți de Soljenițîn gratuite, care vor putea să vă completeze colecția.”, ne asigură ei. :)